Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι - Μέγκαν: Πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Χάρι – Μέγκαν: Πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ ξεκίνησε

Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ έχει ξεκινήσει, με το αμερικανικό δίκτυο CBS να δίνει στο κοινό μια πρώτη γεύση και τα πλάνα να κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου.

«Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάω έχοντας δίπλα μου τη σύζυγό μου. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν γι’ εκείνη (τη μητέρα του, Νταϊάνα) να περνάει μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνη της πριν από τόσα χρόνια. Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε και για τους δύο μας αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο» ακούμε τον Χάρι να λέει στο πρώτο από τα δύο τρέιλερ, με την εγκυμονούσα Μέγκαν να συμφωνεί.

Στο δεύτερο τρέιλερ, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει ότι τέθηκαν όλα τα ερωτήματα και στο τέλος σημειώνει κοιτάζοντάς τους ότι «έχετε πει ορισμένα πολύ σοκαριστικά πράγματα» χαρακτηρίζοντας τα όσα ζει στο ζευγάρι «σχεδόν απίθανα».

Ήδη κάποιοι σχολιάζουν αρνητικά την επιλογή φορέματος της Μέγκαν Μαρκλ, που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Οι επικριτές του ζευγαριού, που ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί του, έχουν πει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του θέλουν τη δημοσιότητα αλλά μόνο με τους δικούς τους όρους.

Η εκ βαθέων συνέντευξη που το διάσημο ζευγάρι έδωσε στην αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ αναμένεται να βγει στον αέρα στις 7 Μαρτίου.

«Έφυγα για να γλιτώσω από τον τοξικό Τύπο»

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας δήλωσε ότι αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα λόγω του «τοξικού» βρετανικού Τύπου που κατέστρεφε την ψυχική του υγεία.

Την περασμένη εβδομάδα, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η αμερικανίδα σύζυγός του Μέγκαν αποσύρονται οριστικά από τη βρετανική οικογένεια, ότι δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της και ότι θα χάσουν την στήριξη που τους παρέχεται.

Ο 36χρονος Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν προκάλεσαν τριγμούς στη μοναρχία πέρυσι τον Ιανουάριο όταν ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Δεν ήταν ποτέ απομάκρυνση. Ήταν ένα βήμα πίσω αντί για απόσυρση, υπήρχε ένα πραγματικά δύσκολο περιβάλλον, όπως το είδε, νομίζω, πολύ κόσμος», δήλωσε ο Χάρι σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Late Late Show with James Corden» στις ΗΠΑ.

«Όλοι γνωρίζουμε πώς μπορεί να γίνει ο βρετανικός Τύπος, κατέστρεψε την ψυχική μου υγεία, πίστευα ότι αυτό είναι τοξικό.

Άρα έκανα αυτό που κάθε σύζυγος και κάθε πατέρας θα έκανε, δηλαδή ότι χρειάζεται να απομακρύνω την οικογένειά μου από εδώ».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024