Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελισάβετ για Μέγκαν και Χάρι : «Όπρα εσείς; Διάγγελμα εγώ!»

Ελισάβετ για Μέγκαν και Χάρι : «Όπρα εσείς; Διάγγελμα εγώ!»

Τη διακοπή των σχέσεών τους με τα ανάκτορα, ανακοίνωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, επισημαίνοντας πως δεν θα επιστρέψουν ως ενεργά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Τη διακοπή των σχέσεών τους με τα ανάκτορα, ανακοίνωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, επισημαίνοντας πως δεν θα επιστρέψουν ως ενεργά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Όπως ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ, το πριγκιπικό ζεύγος ενημέρωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ για την απόφαση αυτή και «παρά το γεγονός ότι είμαστε λυπημένοι, ο δούκας και η δούκισσα παραμένουν πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως οι δούκες του Σάσεξ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, την ώρα που εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν, ανέφερε ότι η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου και ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι «ενθουσιασμένοι με την είδηση και εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει η Mirror, μία βασιλική συντάκτρια ισχυρίστηκε πως η «απότομη» δήλωση του ζεύγους υποδηλώνει ότι η συζήτηση για την απώλεια των βασιλικών τίτλων και προνομίων δεν ήταν «ευχάριστη».

Πιο συγκεκριμένα η Rhiannon Mills ανέφερε πως τρία λεπτά μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ο Χάρι και η Μέγκαν εξέδωσαν τη δική τους ανακοίνωση. Μάλιστα η Mills πιστεύει ότι οι δυο τους «δεν ακούγονται χαρούμενοι». Από την πλευρά του ο βασιλικός συντάκτης του ITV Chris Ship υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του Μπάκιγχαμ και των Sussexes έδωσαν μία ξεκάθαρη απάντηση για όσα διαδραματίζονται πίσω από τους τοίχους του παλατιού.

Πλέον μετά και την επίσημη απώλεια των βασιλικών τίτλων και προνομίων το ζευγάρι από την Αμερική όπου βρίσκεται είναι έτοιμο σε λίγους μήνες να υποδεχθεί το νέο μέλος στην οικογένειά του καθώς την περασμένη Κυριακή έγινε γνωστό ότι η Μέγκαν είναι έγκυος.

Η απόφαση των Χάρι και Μέγκαν να δώσουν συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρει, μετά την αφαίρεση των επίσημων τίτλων τους από την βασίλισσα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο Μπάκιγχαμ.

Μαζί με τα νέα της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ στο δεύτερο παιδί «έσκασε» και η είδηση για την πρώτη πολυαναμενόμενη συνέντευξης με του ζευγαριού μετά την… περιβόητη αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια.

Φυσικά η συνέντευξη θα δοθεί στην Όπρα, για λογαριασμό του CBS, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή στις 7 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του καναλιού «η Όπρα θα μιλήσει με τη Μέγκαν, τη Δούκισσα του Σάσεξ σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που θα καλύπτει  από την περίοδο που μπήκε στη βασιλική οικογένεια, τον γάμο, τη μητρότητα, τη φιλανθρωπική δράση μέχρι το πώς διαχειρίζεται τη ζωή κάτω από την αφόρητη δημόσια πίεση. Αργότερα, στη συζήτηση θα μπει και ο Πρίγκιπας Χάρι καθώς οι δυο τους θα μιλήσουν για τη μετοίκηση στις ΗΠΑ και τις ελπίδες τους για το μέλλον και τα όνειρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους».

Το μόνο που δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά είναι μάλλον το πλέον αναμενόμενο, είναι ο τόπος της συνέντευξης, που πιθανότατα να είναι η έπαυλη του ζεύγους στο Montecito της California.

Όπρα εσείς; Διάγγελμα εγώ!

«Σήμερα, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η μονάρχης θα απευθυνθεί στον βρετανικό λαό μέσω του ΒΒC One έχοντας στο πλευρό της τον Πρίγκιπα Κάρολο και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, λίγες ώρες πριν από την εμπρηστική συνέντευξη των Σάσεξ στη φίλη τους Όπρα», όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Το τηλεοπτικό διάγγελμα της βασίλισσας θα γίνει στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την «Ημέρα της Κοινοπολιτείας» που κάθε χρόνο πραγματοποιείται στο Αβαείο του Ουέστμινστερ αλλά, φέτος, εξαιτίας της πανδημίας της νόσου Covid-19, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.  Για την συμπεριφορά των Χάρι και Μέγκαν δεν είναι έξαλλη μόνο η Βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και ο αδερφός του πρίγκιπα Χάρι, Ουίλιαμ. Πηγές της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» υποστηρίζουν ότι ο Δούκας του Κέιμπριτζ εκφράζει οργή για το ζευγάρι και τη συμπεριφορά του λέγοντας ότι είναι μια κίνηση προκλητική και δεν δείχνει σεβασμό.
Η συνέχεια επί της οθόνης…

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024