Χάνει και Μορέιρα η ΑΕΚ
Νέο σοκ στην ΑΕΚ με τον Γιανίκ Μορέιρα να τίθεται εκτός για το επόμενο διάστημα καθώς έχει υποστεί ρήξη πολλαπλών συνδέσμων δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης.
Τα προβλήματα τραυματισμού δεν λένε να αφήσουν την ΑΕΚ με το νέο σοκ να ακούσει αυτή τη φορά στο όνομα Γιανίκ Μορέιρα.
Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, ο σέντερ από την Ανγκόλα υπέστη ρήξη πολλαπλών συνδέσμων δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης και θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα κι ενώ έρχονται κρίσιμα ματς για την Ένωση κυρίως στο BCL.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
«Νοκ άουτ τέθηκε ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση.
Ο Αγκολέζος σέντερ υπεβλήθη σε πλήρη έλεγχο, υπό την επιμέλεια του Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, στο Metropolitan General, όπου και διαπιστώθηκε, ότι υπέστη ρήξη πολλαπλών συνδέσμων δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης.
Η κατάσταση του αθλητή θα παρακολουθείται καθημερινά».
- Νιγηρία – Μαρόκο 0-0, 4-2 πεν.: Στον τελικό του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Ελ Κααμπί! (vid)
- Αλμπαθέτε – Ρεάλ Μαδρίτης 3-2: Σόου του Μπετανκόρ, πρωταγωνιστής με δυο γκολ στο αποκλεισμό-σοκ της «βασίλισσας»
- Ίντερ – Λέτσε 1-0: Τρίποντο με «υπογραφή» Εσπόζιτο
- Τσέλσι – Άρσεναλ 2-3: Διπλό και προβάδισμα πρόκρισης για τους Κανονιέρηδες
- Λουτσέσκου: «Αυτά τα αποτελέσματα δίνουν ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση»
- Μπενίτεθ: «Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή για ένα πρότζεκτ που θέλει χρόνο»
- Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια»
- Χιμένεθ: «Χάσαμε από δύο εντελώς παράλογα πέναλτι, το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 15.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/will-wright-3QbE8KepUk-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442