Άρης : Ετοιμοπόλεμος ο Ματίγια
Ο Ισπανός μέσος τέθηκε στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Ο Χαβιέ Ματίγια κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στην ποδοκνημική και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Ο Άκης Μάντζιος μπορεί, πλέον, να υπολογίζει τον Ισπανό μέσο για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με τον Χαβιέ Ματίγια να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.
Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε ενεργοποίηση, ταχυδύναμη και παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους.
Αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση θα γίνει και πάλι το πρωί στο Δασυγένειο».
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026


