Μήτρογλου : Και πάλι «πιστολέρο» ύστερα από 431 ημέρες
Ο Κώστας Μήτρογλου, με καριέρα που μετρά 245 γκολ, είχε σχεδόν ενάμιση χρόνο να σκοράρει, και το έκανε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Ο Άρης πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Super League και «πάτησε» ακόμη πιο γερά στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση.
Ο παίκτης που ισοφάρισε για τους Kίτρινους ήταν ο Κώστας Mήτρογλου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα του Άρη.
Ο έλληνας επιθετικός, που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση των Κιτρίνων, σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα, επιστρέφοντας στα γκολ έπειτα από 431 μέρες.
Ο κορυφαίος γκολτζής την τελευταία δεκαετία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχε να σκοράρει από τις 18 Δεκεμβρίου 2019, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Αϊντχόφεν.
- Λάρισα: Νεκρός 54χρονος – Έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας
- Τρομάζουν την κυβέρνηση τα μπλόκα των αγροτών – «Τη Δευτέρα περιμένω στο γραφείο μου αντιπροσωπεία που θα οριστεί» λέει ο Μητσοτάκης
- Πρόσωπο της χρονιάς για τους Financial Times ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia
- Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο Πολ Ντέινο και η παρεξήγηση στο Instagram – Τρία Όσκαρ έβαλαν στη θέση τους τον Κουέντιν Ταραντίνο
- Σλοτ και Σαλάχ θα συναντηθούν για να αποφασίσουν το… μέλλον της Λίβερπουλ
- Κεντρικό ρόλο και αυξημένους πόρους για τις Περιφέρειες θέλει ο Νίκος Χαρδαλιάς

