Σαρηγιάννης : Περιμένουμε τρίτο κύμα στην Αττική τον Απρίλιο
Ο ίδιος είπε πως περιμένουμε αύξηση των κρουσμάτων κυρίως στην Αττική και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε περίπου 900-950 κρούσματα μόνο στην Αττική.
Περιμένω να δω τρίτο κύμα στην Αττική τον Απρίλιο, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.
Ο ίδιος είπε πως περιμένουμε αύξηση των κρουσμάτων κυρίως στην Αττική και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε περίπου 900-950 κρούσματα μόνο στην Αττική.
Σημείωσε ότι έχουμε χρόνο να αντιδράσουμε και να πάρουμε περαιτέρω μέτρα.
Υπογράμμισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι πιθανώς να χρειαστεί να κλείσουν τα σχολεία κάποια στιγμή και τόνισε πως οι συνθήκες δεν βοηθούν στην μείωση της μετάδοσης.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην βρετανική μετάλλαξη που είναι στην ελληνική κοινότητα και υπάρχει θέμα συνολικής διασποράς, το θέμα των εμβολίων που πρέπει να επιταχυνθούν για να είναι αποτελεσματικά και τον καιρό καθώς όπως ανέφερε βαβίζουμε στον σημαντικό μήνα του χειμώνα.
Ο ίδιος πρότεινε αύξηση των τεστ παντού.
- Η λαμπερή συλλογή μεταλλίων του Ντουπλάντις: Έφτασε τα 23 χρυσά και τα 4 σερί σε Παγκόσμιο κλειστού
- Τουριστική σεζόν: Σκιά αβεβαιότητας ένα βήμα πριν από την εκκίνηση
- Πρόγραμμα βοηθά άτομα με αυτισμό, ΔΕΠΥ ή άλλες νευροαναπτυξιακές ιδιαιτερότητες να πετούν χωρίς άγχος
- Μπορείς να νιώσεις λίγο πιο ευτυχισμένος μέσα σε 7 ημέρες;
- Ουκρανία – Ιράν: Παράλληλοι πόλεμοι σε τροχιά σύγκλισης
- Η ελληνική οικονομία των δύο ταχυτήτων και το πικρό ποτήρι της καθημερινότητας





