Απολαυστικό σάντουιτς με αυγό, καραμελωμένο κρεμμύδι, μπέικον και αβοκάντο
Οι Roomies φιλοξένησαν στην παρέα τους τον αγαπημένο σεφ Άνταμ Κοντοβά και υπό το… άγρυπνο βλέμμα του προσπαθούν να φτιάξουν το καλύτερο τηγανιτό αυγό
Οι Roomies φιλοξένησαν στην παρέα τους τον αγαπημένο σεφ Άνταμ Κοντοβά και υπό το… άγρυπνο βλέμμα του προσπαθούν να φτιάξουν το καλύτερο τηγανιτό αυγό!
Με τον χρόνο να τους πιέζει και τον Άνταμ Κοντοβά να τους δίνει χρήσιμες συμβουλές, οι Roomies κάνουν το καλύτερό τους, ωστόσο μόνο μία μπορεί να αναδειχθεί νικήτρια!
Αφού ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός, ο Άνταμ Κοντοβάς μάς φτιάχνει ένα απολαυστικό σάντουιτς με αυγό, μπέικον, καραμελωμένο κρεμμύδι και αβοκάντο!
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
