
Το πρώτο πάρκο αποκλειστικά για σκύλους άνοιξε στη Νέα Σμύρνη
Η περιοχή απέκτησε το πρώτο της πάρκο αποκλειστικά για σκύλους ενώ μέσα στη χρονιά αναμένεται να δημιουργηθεί άλλο ένα.
Ένα πάρκο αποκλειστικά για σκύλους άνοιξε πριν λίγες μέρες στον δήμο Νέας Σμύρνης στην πλατεία Δεξαμενής ενώ μέσα στη χρονιά αναμένεται να κατασκευαστεί ένα δεύτερο στην πλατεία Ολυμπίου.
Το πάρκο που βρίσκεται στην πλατεία Δεξαμενής (Νικομηδείας & Εθνικής Στέγης) χωρίζεται σε δύο μέρη παρέχοντας ασφάλεια τόσο στα μεγαλόσωμα όσο και στα μικρόσωμα ζώα.
Ο χώρος είναι περιφραγμένος με ειδική περίφραξη ύψους 1,60 μέτρων, διαθέτει σήμανση στην είσοδο και δάπεδο με χώμα.
Διαθέτει, επίσης, ξύλινες και λαστιχένιες κατασκευές για παιχνίδια (ανάβαση, κατάβαση, ισορροπία) ώστε τα ζώα να μπορούν ασκούνται και να παίζουν με ασφάλεια, βρύση αλλά και ειδικούς κάδους.
«Η αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων, η αγάπη και η φροντίδα των τετράποδων φίλων μας είναι για μια πόλη δείγμα πολιτισμού. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ωφεληθούν όλοι από αυτό το πάρκο είναι να υπάρχει υπευθυνότητα και σεβασμός στην τήρηση των κανόνων που αναρτήθηκαν.
Κάναμε το πρώτο βήμα. Δεσμευόμαστε ότι θα υπάρχει συνέχεια» δήλωσε η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη Αστικής πανίδας και χλωρίδας του Δήμου Νέας Σμύρνης Κλαίρη Δεληγιάννη.
- Ρουσφέτι: Μια λέξη που περικλείει ολόκληρη την Ελλάδα!
- Να δει το «αύριο» και όχι το «σήμερα»
- Άνοιξε το Fuel Pass 2026 – Πώς κάνουμε την αίτηση
- Ο πρωθυπουργός νομίζει ότι οι πολίτες είναι τα πρόβατα του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φάμελλος: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι ένα «λανθασμένο συμβάν» αλλά το αποτέλεσμα ενός σχεδίου
- Δημιουργία του πρώτου γηπέδου με χλοοτάπητα στον Δήμο Αγράφων



