
Με Ανσαριφάρντ και Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ στην Τούμπα
Χωρίς Κρίστιτσιτς και Μαχαίρα κόντρα στον ΠΑΟΚ οι «κιτρινόμαυροι».
Την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (24/1) με τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε η ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει την αποστολή του αγώνα.
Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός χαμογελά, καθώς θα έχει στη διάθεσή του, τόσο τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, όσο και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.
Αντίθετα, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα λόγω και των προπονήσεων που έχασε, ενώ ο Μαχαίρας είχε μια μικρή ενόχληση στη μέση.
Παράλληλα, στην Τούμπα δε θα βρεθούν και οι Ιονούτς Νεντελτσιάρου και Μάριο Μιτάι, που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.
Στην κιτρινόμαυρη αποστολή για το ντέρμπι με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.
- Μάικλ Τζάκσον: Eισπράξεις ρεκόρ για το Michael παρά τις αντιδράσεις – «Εξαγνισμός ενός Τέρατος»
- Φυλακές Κορυδαλλού: Κύκλωμα αλλοδαπών βασάνιζε κρατουμένους ζητώντας χρήματα από τις οικογένειές τους
- Η FIFA δεν έπιασε τον στόχο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ στην Κίνα ενώ ψάχνεται για την Ινδία
- Θα συσταθεί στις ΗΠΑ ταμείο 1,8 δισ δολαρίων που θα αποζημιώνει όσους «διώχθηκαν άδικα» όπως ο Τραμπ
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως ανέβαλε επίθεση εναντίον του Ιράν που θα ξεκινούσε αύριο
- Η φωτογραφία του Σορτς με Τζόκοβιτς και Παγώνη



