
Ο κύριος Άρης, οι σχέσεις εξουσίας και ο αθλητισμός
Μαθηματικά η διοίκηση της ΕΙΟ οδεύει προς την παραίτηση. Είναι πρακτικά αδύνατο να σταθεί πλέον ή να επιχειρήσει να διοικήσει χωρίς στο σύνολό της (όσο απόμεινε) ή ξεχωριστά το κάθε μέλος της να διακινδυνεύει να θεωρηθεί (πολύ φυσιολογικά) μέρος του προβλήματος από την ώρα που αρνείται να καταστεί μέρος της λύσης
Η διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) έχει, σε συνέχεια των συγκλονιστικών καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου σε βάρος του Αριστείδη Αδαμόπουλου για βιασμό, μία και μόνη επιλογή.
Να οδηγηθεί, διά του προέδρου της, σε παραίτηση και στη συνέχεια το κάθε μέλος της να συμβάλει ατομικά στη διερεύνηση της υπόθεσης (ίσως και άλλων ανάλογων), την οποία θα πρέπει να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει αθλητικά μια νέα, άφθαρτη διοίκηση, που νόμιμα θα τοποθετηθεί.
Δεν έχει άλλη οδό για την νυν διοίκηση.
Κάποιες που ίσως υπήρχαν κάηκαν μετά την μνημειώδη ανακοίνωσή της στην οποία ένα κακούργημα χαρακτηρίστηκε «δυσάρεστο γεγονός», αλλά και την εξαιρετικά ατυχή ανάρτηση της Γενικής Γραμματέως στο διαδίκτυο, ανεξάρτητα με το αν στη συνέχεια την απέσυρε αντιλαμβανόμενη, εκτός των άλλων, πόσο ανδροκρατούμενη και παρεξηγήσιμη μπορεί να χαρακτηριστεί.
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ορμούζ – Συνομιλίες Λιβάνου και Ισραήλ με τη συμμετοχή Ρούμπιο
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass





