Με Μαουρίσιο και Σάντσες η αποστολή του Παναθηναϊκού
Ευχάριστα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι ενόψει Βικελίδης.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (17/1) αναμέτρηση με τον Άρη στο Βικελίδης, με τον Λάζλο Μπόλονι να μετράει σημαντικές επιστροφές.
Ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Φακούντο Σάντσες, ενώ διαθέσιμος μετά από καιρό είναι και ο Μαουρίσιο.
Στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, οι Κουρμπέλης, Σαβιέρ έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία ενώ ατομικό ακολούθησε ο Μπεκ.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του Τριφυλλιού, Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.
- Νέα προβλήματα στην ΑΕΚ: Νοκ-άουτ και οι Σίλβα, Λεκαβίτσιους
- Δένδιας: «Τα 7 δισ. ευρώ στην άμυνα είναι το τίμημα της προστασίας απέναντι σε υπαρκτή απειλή»
- Μπλόκα: Οι πρώτες αντιδράσεις των αγροτών στις ανακοινώσεις Τσιάρα – «Επικοινωνιακό παιχνίδι» χωρίς «έμπρακτα μέσα»
- Πώς ο δικηγόρος του Μάικλ Τζάκσον έγινε ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο του θεάματος
- Η γη της ελιάς: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Μία σημαντική πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® κάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση προσβάσιμη σε κάθε φοιτητή

