
Νέο Ηράκλειο : Πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας – Ενοικοι στον δρόμο εξαιτίας του καπνού
Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Πράσινου Λόφου, στο Νέο Ηράκλειο, αναγκάζοντας αρκετούς ενοίκους να βγουν στον δρόμο εξαιτίας του πυκνού καπνού.
Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Πράσινου Λόφου, στο Νέο Ηράκλειο, αναγκάζοντας αρκετούς ενοίκους να βγουν στον δρόμο εξαιτίας του πυκνού καπνού.
Σήμανε συναγερμός
Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε την 01.59 σήμερα Τρίτη για τη φωτιά στο διαμέρισμα και αμέσως σήμανε συναγερμό.
Ισχυρή δύναμη με 13 πυροσβέστες και 6 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.
Αρκετοί ένοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους επειδή υπήρχε πυκνός καπνός στο εσωτερικό της πολυκατοικίας.
Οι πυροσβέστες, μάλιστα, επιχείρησαν να ανοίξουν την πόρτα της ταράτσας προκειμένου να αεριστεί ο χώρος και να διαλυθεί ο καπνός.
Από το κλιμακοστάσιο
Οι ένοικοι κατέβηκαν με ασφάλεια από το κλιμακοστάσιο και μέχρι στιγμής, που η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι δύο τελευταίες σοροί των δυτών που εγκλωβίστηκαν σε υποθαλάσσια σπηλιά
- ΕΕ καλεί Μέρκελ για να μιλήσει με τον Πούτιν
- «Ανήκει σε όλους μας»: Βίντεο-έπος της Άρσεναλ για την κατάκτηση του τίτλου με πρωταγωνιστή τον Αρσέν Βενγκέρ (vid)
- Λάβρος Ανδρουλάκης: Προσφεύγει κατά Δεμίρη, «εκθέτετε τη χώρα διεθνώς» – Αδικαιολόγητη η άρνηση του Τζαβέλλα να προσέλθει
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση







