
Ηράκλειο: Καβγάς μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Αλικαρνασσού – Ενας τραυματίας
Ένας κρατούμενος τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, ενώ επέστρεψε στις φυλακές.
Σε νοσοκομείο του Ηρακλείου οδηγήθηκε κρατούμενος των φυλακών της Νέας Αλικαρνασσού, μετά από καβγά.
Όπως αναφέρει το Creta24 το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα εργασιών καθαριότητας. Στο επεισόδιο εμπλέκονται αλλοδαποί από αραβόφωνες χώρες.
Ένας κρατούμενος τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, ενώ επέστρεψε στις φυλακές.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι λόγοι του επεισοδίου σχετίζονται με τις κακές σχέσεις μεταξύ των συγκεκριμένων εγκλείστων και την άρνηση του ενός να εκτελέσει εργασίες καθαριότητας.
- Champions League: Νωρίς άνοιξε το σκορ η Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
- Το FBI προειδοποιεί: Βάλτε στοπ στις εφαρμογές που παρακολουθούν το iPhone ή το Android σας
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ το ζευγάρι των τελικών στη Volley League Γυναικών (vid)
- Πλούτος χωρίς κόπο: «Η Νίκολα Πελτζ εξασφάλισε τον Μπρούκλιν Μπέκαμ για μια ζωή»
- Σοκάρει το βίντεο με την επίθεση τριών ληστών σε 65χρονο έξω από το σπίτι του – Δραπέτες φυλακών οι τρεις κακοποιοί
- ΕΕΕ: Ηχηρή παρέμβαση στη «γαλάζια» προσπάθεια σπίλωσης της ευρωπαϊκής εισαγγελίας


