Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο Λουκάς Βύντρα όταν και προσβλήθηκε από κοροναϊό μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο προπονητής της Λαμίας αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του Έλληνα αμυντικού, τονίζοντας πως δε μπορούσε να αναπνεύσει.
«Ο Λουκάς είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό και ξαφνικά την 5η μέρα επιδεινώθηκε πάρα πολύ η κατάστασή του σε σημείο να μην μπορεί να αναπνεύσει, με αποτέλεσμα να καλέσει ασθενοφόρο και να εισαχθεί μαζί με το ιατρικό τιμ της ομάδας στο Νοσοκομείο της Λαμίας.
Ήταν 10 μέρες με μηχανήματα! Αυτό που μου είπε ο Λουκάς είναι ότι: ‘Αρχισα και πιστεύω και είδα με τα μάτια μου, τι πραγματικά μπορεί να σου προκαλέσει ο κορωνοϊός’», σχολίασε μεταξύ άλλων.
Παράλληλα ο 47χρονος ρωτήθηκε για τον κίνδυνο τραυματισμών που ελλοχεύει για τους παίκτες η κατάσταση που επικρατεί. «Υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος τραυματισμών. Και όχι μόνο. Δεν υπήρξαν κανονικές προετοιμασίες για τις ομάδες. Είναι τεράστιος ο κίνδυνος για τραυματισμούς»
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Η Άρσεναλ μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από την Μπόρνμουθ, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει εν τέλει με 3-2 εκτός έδρας, αποκτώντας μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες της
Μετά την κατάκτηση του Betsson Super Cup ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δήλωση για τη νέα επιτυχία του Ολυμπιακού και παράλληλα έστειλε μήνυμα για ακόμη περισσότερες επιτυχία στο μέλλον.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Betsson Super Cup με 3-0 επί του ΟΦΗ και λίγη ώρα αργότερα οι παίκτες του έστησαν μια γιορτή στα αποδυτήρια του Παγκρήτιου, πανηγυρίζοντας μία ακόμη επιτυχία της ομάδας.