Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο Λουκάς Βύντρα όταν και προσβλήθηκε από κοροναϊό μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο προπονητής της Λαμίας αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του Έλληνα αμυντικού, τονίζοντας πως δε μπορούσε να αναπνεύσει.
«Ο Λουκάς είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό και ξαφνικά την 5η μέρα επιδεινώθηκε πάρα πολύ η κατάστασή του σε σημείο να μην μπορεί να αναπνεύσει, με αποτέλεσμα να καλέσει ασθενοφόρο και να εισαχθεί μαζί με το ιατρικό τιμ της ομάδας στο Νοσοκομείο της Λαμίας.
Ήταν 10 μέρες με μηχανήματα! Αυτό που μου είπε ο Λουκάς είναι ότι: ‘Αρχισα και πιστεύω και είδα με τα μάτια μου, τι πραγματικά μπορεί να σου προκαλέσει ο κορωνοϊός’», σχολίασε μεταξύ άλλων.
Παράλληλα ο 47χρονος ρωτήθηκε για τον κίνδυνο τραυματισμών που ελλοχεύει για τους παίκτες η κατάσταση που επικρατεί. «Υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος τραυματισμών. Και όχι μόνο. Δεν υπήρξαν κανονικές προετοιμασίες για τις ομάδες. Είναι τεράστιος ο κίνδυνος για τραυματισμούς»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι, εξηγώντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά.
Με εξαιρετική πολυφωνία (πέντε διψήφιοι), πρώτο σκόρερ τον Ντόρσεϊ με 18 πόντους σε μόλις 12 λεπτά και «κλειδί» τον Λαρεντζάκη ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και νίκησε εύκολα στο ΟΑΚΑ
Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Γιώργος Μασούρας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για το φιλικό τεστ με την Εθνική Ουγγαρίας και τον στόχο της Εθνικής μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ.