Θεσσαλονίκη : Ένταση στον Λευκό Πύργο – Προσαγωγές ατόμων που έριξαν τον σταυρό στη θάλασσα
Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Άτομα που πρόσκεινται στην ομάδα «Ενωμένοι Μακεδόνες», έφτασαν στη Νέα Παραλία περίπου στις 11 το πρωί και παρά τη σχετική απαγόρευση, προχώρησαν σε ρίψη του Σταυρού στον Θερμαϊκό Κόλπο.
Ακολούθησε επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας και ένταση με τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο για τη ρήψη του Σταυρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή δύο ατόμων.
Νωρίτερα ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, πίσω από το Βασιλικό Θέατρο, προκειμένου να παρακολουθήσει τη ρίψη του Σταυρού.
Δυνάμεις της ΕΛΑΣ προχώρησαν σε έλεγχο των ατόμων ενώ βεβαίωσαν και δύο πρόστιμα σε νεαρούς για μη χρήση μάσκας.
Οι συγκεντρωθέντες, περί τους 15 στον αριθμό, αποχώρησαν από το σημείο μετά την επέμβαση της Αστυνομίας.
- ΠΑΣΟΚ: 500.000 θανατώσεις χωρίς αποτέλεσμα, η EFSA διαψεύδει την κυβερνητική αδράνεια για την ευλογιά προβάτων
- Ο τελευταίος δεσμός με το Watergate – Απολύθηκε από την εφημερίδα Washington Post μετά από 60 χρόνια ρεπορτάζ
- Φιόντορ Ντοστογιέφσκι: Εν μέσω αντιφάσεων και ταλαντεύσεων
- Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου πήρε εξιτήριο
- Κήρυξη κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης για τον Δήμο Γορτυνίας
- Λαμία: Καταγγελία εγκατάλειψης παιδιού στο φάσμα του αυτισμού στα Δικαστήρια


