Σχολεία : Νέα συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα – Στο επίκεντρο η Γ’ Λυκείου
Αυτό που όλοι περίμεναν, δηλαδή το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι της χώρας και τελικά υιοθέτησε λίγη ώρα αργότερα η κυβέρνηση
Αυτό που όλοι περίμεναν, δηλαδή το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι της χώρας και τελικά υιοθέτησε λίγη ώρα αργότερα η κυβέρνηση.
Ωστόσο, η κυβέρνηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, ανακοίνωσε το άνοιγμα μόνο των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων, ενώ τα γυμνάσια και τα λύκεια, θα ξεκινήσουν με εξ αποστάσεως εκπαίδευση την Παρασκευή 8/1.
Ωστόσο, το ερώτημα πλέον είναι τι θα γίνει με τα Γυμνάσια και τα Λύκεια και ειδικά με την Γ΄ Λυκείου, οι μαθητές της οποίας θα δώσουν Πανελλήνιες στο τέλος της σχολικής χρονιάς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετάδωσε το MEGA, την ερχόμενη εβδομάδα οι επιστήμονες θα πραγματοποιήσουν νέα συνεδρίαση, κατά τη διάρκεια της οποία αποφασίσουν τι θα γίνει με τα γυμνάσια και τα λύκεια. Φυσικά προτεραιότητα θα δοθεί στην Γ΄ Λυκείου.
Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί μείωση της ύλης στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.
- Ξανά στην κορυφή η Άρσεναλ (2-1), τρίτη σερί νίκη για την Λίβερπουλ (2-1)
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στο διαμέρισμα με τους δύο νεκρούς – Ακούστηκε έκρηξη και ξέσπασαν φλόγες
- Κίνα: Χαιρετίζει τη συμφωνία εκεχειρίας Καμπότζης – Ταϊλάνδης, σχεδιάζει συνομιλίες
- Βαρδούσια: Η στιγμή της ανάσυρσης των τεσσάρων ορειβατών που έχασαν τη ζωή τους
- Τραγωδία: Νεκρός ο προπονητής της ομάδας γυναικών της Βαλένθια και τα τρία παιδιά του
- Ζελένσκι: Το «κοινό όραμα» με τις ΗΠΑ είναι σημαντικό – Νέα δήλωση εν όψει της συνάντησης με τον Τραμπ
