
Κοροναϊός : Το πρώτο κρούσμα από το Ντουμπάι – Γυναίκα βγήκε θετική και μπήκε σε καραντίνα
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα που ταξίδεψε στο Εμιράτο για τις γιορτές και οδηγήθηκε με βαν της Πολιτικής Προστασίας στο σπίτι της, όπου και τέθηκε σε καραντίνα για 14 μέρες
Ανησυχία επικρατεί στη χώρα μετά τον εντοπισμό ενός κρούσματος ανάμεσα στους Έλληνες που επέστρεψαν από το Ντουμπάι με τη χθεσινή πτήση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα που ταξίδεψε στο Εμιράτο για τις γιορτές και οδηγήθηκε με βαν της Πολιτικής Προστασίας στο σπίτι της, όπου και τέθηκε σε καραντίνα για 14 μέρες.
Αναφέρεται, επιπλέον, πως αρχικά διενεργήθηκαν 207 rapid test σε όσους επέστρεψαν τις προηγούμενες ημέρες από το Ντουμπάι. Τα rapid test θα συνεχιστούν και σήμερα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπως συνέβη κι χθες.
Πέτσας: «Θα μπουν σε καραντίνα όσοι επιστρέφουν»
H παρουσία πολλών γνωστών συμπατριωτών μας στην ασιατική χώρα για την Πρωτοχρονιά δεν έμεινε ασχολίαστη και από τον Στέλιο Πέτσα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε τους κανόνες επιστροφής τους, προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα κατά της διασποράς του κοροναϊού εντός συνόρων.
«Έχουμε πει, ήδη, πριν από τα Χριστούγεννα ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο σε PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα» ανέφερε, ενώ ουσιαστικά σημείωσε ότι το γεγονός ήταν αναμενόμενο:
«Και αυτό, όχι για τους Έλληνες φοιτητές, που θα έρχονταν από το εξωτερικό να δουν τους γονείς τους, αλλά κυρίως για τους Έλληνες που ενώ δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Αράχωβα ή σε άλλα θέρετρα, και θα ήθελαν να πάνε κάπου αλλού στο εξωτερικό. Επομένως, η καραντίνα δεν είναι κάτι καινούριο. Θα μπουν, λοιπόν, σε καραντίνα όσοι επιστρέφουν».
- Betsson: Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, έρχεται με σούπερ αποδόσεις και κορυφαίες αγορές
- Είναι αυτή η πιο rock δημοπρασία της άνοιξης;
- Τέμπη: Διεκόπη η δίκη για τη «Σύμβαση 717» προκειμένου να προσκομιστεί η ληξιαρχική πράξη θανάτου του ελεγκτή
- Συναγερμός στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο
- ΟΗΕ: Η δουλειά σκοτώνει 840.000 ανθρώπους τον χρόνo – Βασική αιτία το στρες
- Διήμερη επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα – «Έχουμε μια υποδειγματική αμυντική συνεργασία», λέει ο Γάλλος πρόεδρος

