Κινείται για Παπασταθόπουλο η Φενέρμπαχτσε
Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και πρόκειται να κάνει κίνηση για να τον κάνει δικό της.
Την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου παρουσιάζεται να καλοβλέπει η Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, ενώ φέρεται να κάνει κίνηση άμεσα για να τον κάνει δικό της.
Σύμφωνα με τη «Fanatik», η τουρκική ομάδα περιμένει στη γωνία για τον Έλληνα στόπερ, που αναμένεται ν’ αποχωρήσει τον Γενάρη από την Άρσεναλ.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο πρόεδρος, Αλί Κοχ, έχε συναντηθεί ήδη μαζί του στο Λονδίνο, ώστε να του μεταφέρει αυτοπροσώπως το ενδιαφέρον του συλλόγου.
Η τούρκικη ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και η περίπτωση του Έλληνα στόπερ είναι άκρως ελκυστική, καθώς η Άρσεναλ δεν θα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, διότι θέλει να τον «ξεφορτωθεί».
- Ουκρανία: ΗΠΑ-Ρωσία-Ουκρανία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Στόχος η εξεύρεση «πολιτικών λύσεων»
- Οι γυναίκες τρελαίνονται με το gay, τηλεοπτικό ρομάντζο «Heated Rivalry» – Τι σημαίνει αυτό για τους άνδρες;
- Εθνική Ανδρών πόλο: Πότε είναι ο μικρός τελικός για το χάλκινο μετάλλιο
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς

