Τρινκιέρι : «Μελέτησα παίκτες, προπονητές και προσπάθησα να… κλέψω απ’ όλους»
Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε στον Τζο Αρλάουσκας για τις επιρροές που είχε στην προπονητική, αλλά και για την εμπειρία του όταν προπονούσε την Παρτίζαν.
Ο Αντρέα Τρινκιέρι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζο Αρλάουσκας «Crossover» μιλώντας για διάφορα και ενδιαφέροντα θέματα με τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου ανέφερε πως όταν βρέθηκε να προπονεί την Παρτίζαν είχε την τύχη να βρεθεί στο «Hall of Fame» του Βελιγραδίου το οποίο παρομοίασε με εκείνο του Σπρίνγκφιλντ και να μελετήσει τεράστια ονόματα του Γιουγκοσλάβικου μπάσκετ.
Ακόμη μίλησε για τη ζωή του, την προπονητική, αλλά και την καταγωγή του, όπου έχει «ρίζες» από μέρη, όπως την Ιταλία, τον Παναμά, τις ΗΠΑ και την πρώην Γιουγκοσλαβία.
Δείτε τη συνέντευξη του Αντρέα Τρινκιέρι:
- Μιλάνο – Ολυμπιακός: Ψάχνουν επική ανατροπή οι «ερυθρόλευκες»
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με το Ετυμολογικό Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γεώργιου Μπαμπινιώτη
- Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι νέες φωτό με την Κλέλια Ανδριολάτου, μετά το πάρτι για τα BAFTA
- Atlantic SEE LNG Signs Four Regional Supply Deals
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΣΤ’)
- Champions League: Συμπληρώνεται το «παζλ» των «16»

