Κοροναϊός – ΗΠΑ : Πριν από τα Χριστούγεννα θα χορηγηθούν τα δύο πρώτα εμβόλια
Τα δύο πρώτα εμβόλια κατά του νέου κοροναϊού θα χορηγηθούν στους Αμερικανούς πριν από τα Χριστούγεννα, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Αλεξ Αζαρ
Τα δύο πρώτα εμβόλια κατά του νέου κοροναϊού θα χορηγηθούν στους Αμερικανούς πριν από τα Χριστούγεννα, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Αλεξ Αζαρ, μετά την ανακοίνωση της Moderna Inc ότι καταθέτει σήμερα αίτηση έγκρισης στις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές, μία εβδομάδα μετά τις BionTech/Pfizer.
Μιλώντας στην εκπομπή του «This Morning» του CBS, τόνισε πως ο ίδιος και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς θα έχουν επαφές με τους κυβερνήτες των Πολιτειών αργότερα σήμερα ώστε να συζητήσουν για τα διαδικαστικά της και τις πληθυσμιακές ομάδες που θα λάβουν κατά προτεραιότητα το εμβόλιο.
Οι δηλώσεις Αζάρ έρχονται λίγο μετά την ανακοίνωση από τη Moderna για υποβολή αιτήματος εντός της ημέρας στην αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και στις Ευρωπαϊκές Αρχές για την επείγουσα έγκριση του εμβολίου κατά του κοροναϊού.
- Φινλανδία: Ο πρόεδρος Στουμπ επιδιώκει σχέδιο για την ασφάλεια της Αρκτικής μέχρι την επόμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Το Μαρόκο υπέγραψε τον ιδρυτικό χάρτη του Συμβουλίου Ειρήνης (pics)
- Οι δυο όροι της ΕΠΟ στον Λανουά πήγαν στα σκουπίδια
- ΕΟΔΥ: 7 θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα, οι εισαγωγές παραμένουν σε επικίνδυνα επίπεδα
- Ακίνητα: Έρχεται απογραφή σπιτιών – Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες
- ΗΠΑ: Η ICE έχει συλλάβει τουλάχιστον τέσσερα παιδιά στη Μινεσότα, ανάμεσά τους έναν 5χρονο
