Oruc Reis : Μόλις 6,8 ν.μ. από τη νήσο Στρογγύλη έφτασε το τουρκικό ερευνητικό
Το τουρκικό ερευνητικό, συνεχίζει τις σεισμικές έρευνες σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Μόλις 6,8 μίλια από την Στρογγύλη, στο σύμπλεγμα του Καστελλόριζου, έφτασε το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis τα ξημερώματα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου. Το τουρκικό ερευνητικό, συνεχίζει τις σεισμικές έρευνες σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Σε απόσταση μόλις 6,8 ναυτικών μιλίων από τη νήσο Στρογγύλη, στο σύμπλεγμα του Καστελλόριζου, έφθασε το Oruc Reis τα ξημερώματα της Παρασκευής, συνεχίζοντας τις έρευνές του στην περιοχή της ελληνικής υφαλοκριπίδας.
Αυτή την ώρα, το Oruc Reis, συνοδευόμενο από τα βοηθητικά του σκάφη Ataman και Cengiz Han καθώς και πολεμικά πλοία, πλέει προς νότια διεύθυνση με ταχύτητα περίπου 4,4 κόμβων, στο ανατολικό όριο της περιοχής όπου βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή.
Πρόκειται για την ζώνη που αποτυπώνεται με πορτοκαλί χρώμα στο παρακάτω γράφημα, εκεί όπου οι Τούρκοι έχουν δηλώσει ότι θα συνεχίσουν τις σεισμικές έρευνες μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 29 Νοεμβρίου.
- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κόβει μάρτυρες και επιταχύνει διαδικασίες- Οργή και καταγγελίες για συγκάλυψη από την αντιπολίτευση
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Βουβός ο πόνος στο τελευταίο «αντίο» στον 50χρονο
- Ποιοι φορολογούμενοι θα γλιτώσουν φόρο – Τα SOS των δηλώσεων
- Η Ίντερ απέκτησε τον Γιακίροβιτς από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- ΕΛ.ΑΣ: Μεγάλη επιχείρηση σε βενζινάδικα για απάτες με τα καύσιμα – 10 συλλήψεις
- Άνοιξαν τις πόρτες τους σε Δήμο της Κρήτης, οι πρώτες δημοτικές κοινωνικές κατοικίες


