Κοροναϊός : Τέλος το lockdown στη Βρετανία – Ανοίγουν καταστήματα και παμπ στις 2/12
Το τέλος του καθολικού lockdown στη Βρετανία ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον, βάζοντας τέλος στην καραντίνα τεσσάρων εβδομάδων στη χώρα
Το τέλος του καθολικού lockdown στη Βρετανία ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον, βάζοντας τέλος στην καραντίνα τεσσάρων εβδομάδων στη χώρα.
Σύμφωνα με τον Βρετανό πρωθυπουργό θα ισχύει ένα σύστημα τοπικών απαγορευτικών μέτρων για τον περιορισμό του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κοροναϊού.
Σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο του Τζόνσον οι περιορισμοί θα είναι ανάλογοι με τα κρούσματα στις περιοχές της Βρετανίας.
Ανοίγουν καταστήματα και παμπ
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, σε όλη την Αγγλία να ανοίξουν ξανά τα καταστήματα, τα γυμναστήρια, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αναψυχής.
Τα υπαίθρια αθλήματα θα μπορούν επίσης να συνεχιστούν με την παρουσία λιγοστών οπαδών, ενώ οι πιστοί θα μπορούν να προσεύχονται στις εκκλησίες και γενικότερα στους χώρους λατρείας.
Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει στα γήπεδα ο κόσμος στην Αγγλία
Για πρώτη φορά μετά το πρώτο lockdown της χώρας, τον Μάρτιο, θα επιτρέπονται οι συναυλίες σε υπαίθρια αθλητικά στάδια και σε περιοχές με λιγότερα κρούσματα κοροναϊού.
Οι παμπ, τα μπαρ και τα εστιατόρια θα ανοίξουν ξανά μόνο στις περιοχές που ανήκουν στη ζώνη 1 και στη ζώνη 2, στις περιοχές δηλαδή με τα λιγότερα κρούσματα.
- Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων – Στο νοσοκομείο 22χρονη τραυματίας
- Ιταλία: Εννέα συλλήψεις για κεκαλυμμένη χρηματοδότηση της Χαμάς, ύψους άνω των 7 εκατ. ευρώ
- Αγρότες: Οι αποφάσεις κλιμάκωσης του μπλόκου της Νίκαιας – Συνεχίζει την προσπάθεια διάσπασης το Μαξίμου
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι
- Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Θαυμάστρια μου έστειλε γλάστρα που μέσα είχε κοριό»
- Βαρδούσια: Σε εξέλιξη η ανάσυρση των ορειβατών από τα 2.000 μέτρα – Στο νοσοκομείο Ιτέας η πρώτη σορός



