«Πάρτι εξόδων στην ΕΠΟ με ταξίδια και ενοίκια»
Ρεπορτάζ της εφημερρίδας «Αυγή» κάνει λόγο για κατακόρυφη αύξηση των εξόδων της ΕΠΟ
Το θέμα της διαχείρισης των οικονομικών της ΕΠΟ είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό και είναι δεδομένο πως πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στα έξοδα που κάνει η ομοσπονδία.
Γι’ αυτό και τα όσα παρουσίασε η εφημερίδα «Αυγή», για πάρτι με ταξίδια και ενοίκια στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση και χρίζουν εξονυχιστικής έρευνας.
«Η απόρρητη έκθεση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αφήνει οσμή κακοδιαχείρισης και αδιαφάνειας» και η συνέχεια αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Τα έξοδα με βάση το σχετικό ρεπορτάζ παρουσιάζουν κατακόρυφη αύξηση και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις αναφορικά με τους λόγους που έχουν οδηγήσει σε αυτήν την πολιτική.
Δείτε τα στοιχεία που παρουσιάζονται και γιατί πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι φορείς με το συγκεκριμένο ζήτημα.
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442