Στον «αέρα» η συμμετοχή του Όμπλακ κόντρα στην Εθνική
Η συμμετοχή του Γιαν Όμπλακ κόντρα στην Εθνική Ελλάδας για το Nations League αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή
Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (18/11, 21:45) τη Σλοβενία στο γήπεδο της Ριζούπολης για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Nations League.
Μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα, οι Σλοβένοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον τερματοφύλακά τους, Γιαν Όμπλακ. Ο γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης νιώθει καλύτερα αλλά έχει ακόμα κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο.
Ο Όμπλακ συνομιλούσε για αρκετή ώρα με τον προπονητή της ομάδας του και φαινόταν να μην είναι άνετος στις κινήσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Όπως φαίνεται, η συμμετοχή του Σλοβένου τερματοφύλακα πρόκειται να κριθεί μερικές ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
- Γάζα: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε 24 ώρες στη Γάζα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά που πέθαναν από υποθερμία
- Μια ματιά στο Euphoria: Η Ζεντάγια έχει μπλεξίματα με την μαφία, ο Ελόρντι χορεύει γυμνός, η Σάφερ χαλαρώνει
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη


