Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φέλιξ λύτρωσε την Ατλέτικο (3-2)

Ο Φέλιξ λύτρωσε την Ατλέτικο (3-2)

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι με δύο ανατροπές, τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Ζοάο Φέλιξ! Ο Πορτογάλος ανέτρεψε μόνος του το 1-2 της Σάλτσμπουργκ και έδωσε σπουδαία νίκη με 3-2 στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Εκεί που όλα έδειχναν να «στραβώνουν», ο Ζοάο Φέλιξ έδειξε την κλάση του! Η Ατλέτικο Μαδρίτης με δύο γκολ του Πορτογάλου άσου στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Champions League, καθώς επικράτησε 3-2 της Σάλτσμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική!

Η Ατλέτικο πήρε, μάλιστα, τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση, καθώς είχε χάσει στην πρεμιέρα από την Μπάγερν. Ενώ μέχρι το 52′ απόψε βρισκόταν υπό το φάσμα μίας νέας ήττας! Ωστόσο, ο ήρωας Φέλιξ την έσωσε με τα δύο γκολ του στο 52′ και το 85′, γύρισε τούμπα το ματς και έδωσε τη νίκη στους «ροχιμπλάνκος». 6 βαθμούς μετά από 2 αγωνιστικές έχει η Μπάγερν, 3 η Ατλέτικο και από 1 οι Σάλτσμπουργκ και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Στο 29′ η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ. Η μπάλα, μετά από κόντρες, στρώθηκε στον Γιορέντε ο οποίος με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0. Η Σάλτσμπουργκ όμως έκανε την ανατροπή. Ο Μπερίσα στο 40′ άνοιξε την μπάλα για τον Σζόμποσλαϊ και εκείνος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι Αυστριακοί ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Εμεπού να έβγαλε καταπληκτική μπαλιά για τον Ούλμερ, με τον τελευταίο να γυρνάει για τον Μπερίσα και τον τελευταίο με πλασέ στην κίνηση, να διαμορφώνει το 2-1 της Σάλτσμπουργκ!

Κάπου εδώ όμως, «μίλησε» η αξία του Ζοάο Φέλιξ! Ο Πορτογάλος επιθετικός αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 στο 52′ με σουτ από κοντά και στο 85′ υπέγραψε τη σπουδαία ανατροπή με πλασέ μέσα από την περιοχή!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Λόντι (82′ Ερμόσο), Κορέα, Κόκε, Ερέρα (82′ Τορέιρα), Γιορέντε, Ζοάο Φέλιξ, Σουάρες (82′ Λεμάρ)

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Κρίστενσεν, Ραμάλιο, Βέμπερ (63′ Ονγκουενέ), Ούλμερ, Εμεπού, Καμαρά, Γιουνούζοβιτς (63′ Ασιμέρου), Σζόμποσλαϊ, Ντάκα (30′ Κοϊτά (83′ Οκαφόρ)), Μπερίσα

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024