Θεσσαλονίκη : Δύο συλλήψεις για απάτη μέσω αγγελίας στα social media
Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, εξαπάτησαν και απέσπασαν από τον παθόντα το ποσό των 7.500 ευρώ μέσω αγγελίας για πώληση φορτωτή, την οποία είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης άγνωστος δράστης
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του ΑΤ Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2020 σε βάρος κατοίκου της περιοχής.
Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στην ταυτοποίηση δύο ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.
Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, εξαπάτησαν και απέσπασαν από τον παθόντα το ποσό των 7.500 ευρώ μέσω αγγελίας για πώληση φορτωτή, την οποία είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης άγνωστος δράστης.
Το θύμα πείστηκε να καταθέσει το χρηματικό ποσό για την αγορά του μηχανήματος σε τραπεζικούς λογαριασμούς των άλλων δύο δραστών, χωρίς ποτέ να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Μίκαελ Κάρικ νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ – Γιατί η αγγλική ομάδα άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Σόλσκιερ
- Απολιθώματα στην Καζαμπλάνκα ίσως ανήκουν στον κοινό πρόγονο των Homo sapiens και των Νεάντερταλ
- Κ. Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση υπέγραψε τη συμφωνία με τη Mercosur χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα»
- Καμπανάκι για τα αποθέματα φυσικού αερίου στην Ευρώπη – Πώς επιδρούν οι τιμές
- «Πρώτη» προπόνηση με τα χρώματα του Άρη Betsson για τον Κώστα Αντετοκούνμπο (pics)
- Στην «κατάψυξη» η χώρα – Τι λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που «χτυπήθηκε» από ανεμοστρόβιλο στην Αλεξανδρούπολη

