Θεσσαλονίκη : Δύο συλλήψεις για απάτη μέσω αγγελίας στα social media
Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, εξαπάτησαν και απέσπασαν από τον παθόντα το ποσό των 7.500 ευρώ μέσω αγγελίας για πώληση φορτωτή, την οποία είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης άγνωστος δράστης
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του ΑΤ Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2020 σε βάρος κατοίκου της περιοχής.
Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στην ταυτοποίηση δύο ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.
Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, εξαπάτησαν και απέσπασαν από τον παθόντα το ποσό των 7.500 ευρώ μέσω αγγελίας για πώληση φορτωτή, την οποία είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης άγνωστος δράστης.
Το θύμα πείστηκε να καταθέσει το χρηματικό ποσό για την αγορά του μηχανήματος σε τραπεζικούς λογαριασμούς των άλλων δύο δραστών, χωρίς ποτέ να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI



