Ναδάλ : Έκανα πολλά πράγματα καλά για να φθάσω τις 1.000 νίκες
Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε για την τεράστια επιτυχία του και τις 1.000 νίκες που κατέγραψε και τόνισε ότι έκανε πολλά πράγματα καλά για να φθάσει τόσο ψηλά
Ο Ράφαελ Ναδάλ έγινε ο τέταρτος παίκτης που κατέγραψε 1.000 νίκες ATP Tour μετά τη χθεσινή (4/11) του επικράτηση με 2-1 σετ (4-6, 7-6/5, 6-4) επί του συμπατριώτη του Φελισιάνο Λόπες στο Paris Masters.
Ο αμερικάνος θρύλος του τένις Τζίμι Κόνορς προηγείται με 1.274 νίκες, ακολουθούμενος από το μακροχρόνιο αντίπαλο τού Ναδάλ Ρότζερ Φέντερερ (1.242) και το μεγάλο τσέχο πρωταθλητή Ιβάν Λεντλ (1.068).
Το επίτευγμα του Ναδάλ έρχεται ένα μήνα μετά την κατάκτηση του 20ού Grand Slam στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Φέντερερ, κατακτώντας μάλιστα το 13ο του Rolland Garros.
«Για να φθάσω σε αυτόν τον αριθμό, πρέπει να έχω κάνει πολλά πράγματα καλά» είπε ο Ναδάλ.
Στον Ισπανό παρουσιάστηκε ένα γυάλινο τρόπαιο με τον αριθμό «1.000» στοιχισμένο σε χρυσούς αριθμούς μετά τη νίκη του.
Ερωτηθείς εάν είναι υπερήφανος που παίζει ακόμα σε υψηλό επίπεδο, είπε:
«Ναι. Έχω αντιμετωπίσει κάποιες προκλήσεις στην καριέρα μου όσον αφορά τους τραυματισμούς. Είναι προνόμιο να παίζω σε ηλικία 34 ετών, αλλά όχι μόνο εγώ, είναι ολόκληρη η ομάδα και η οικογένεια».
Μια αξιοθαύμαστη καριέρα για τον Ισπανό, ο οποίος έγινε επαγγελματίας το 2001 και κέρδισε τον πρώτο του αγώνα ATP Tour το 2002, όταν νίκησε τον Ραμόν Ντελγκάδο από την Παραγουάη στον πρώτο γύρο του Mallorca Open.
- Λούβρο: Οι ζημιές στο στέμμα της αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία – «Μάχη» Cartier και Van Cleef για την αποκατάσταση
- Στην «Γη της Ελιάς», ο έρωτας οδηγεί σε επικίνδυνες επιλογές – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια
- Αλλαγή γραμμής στην Premier League για τα σύμβολα Pride μετά από εσωτερικές αντιδράσεις
- myPROPERTY: Άνοιξε η πλατφόρμα για την έκπτωση ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι και οι 313 προσαχθέντες των επεισοδίων πέριξ του ΑΠΘ
- Box Now Accelerates Expansion with €20M Investment


