Καλά τα νέα για τον Ολυμπιακό λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για το Μάντσεστερ. Το test covid που υποβλήθηκε χθες ο Μαντί Καμαρά ήταν αρνητικό.
Άρα επί της ουσίας ο Αφρικανός μέσος που έχασε τα δύο πρώτα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Μαρσέιγ και Πόρτο θα είναι κανονικά διαθέσιμος.
Φυσικά ο διεθνής χαφ θα επαναλάβει το τεστ αύριο. Θα πρέπει να υπάρξει και δεύτερο «αρνητικό» τεστ προτού υποβιβαστεί στην πτήση τσάρτερ.
Εμπειρικά όμως, καθώς πλέον είναι περισσότερα από 40 φορές που ο Ολυμπιακός έχει υποβάλλει τους παίκτες του σε αυτά τα τεστ, οι περισσότεροι ξέρουν ότι αν βγει ένα τεστ αρνητικό θα βγει και το επόμενο.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ο Καμαρά βρέθηκε θετικός στις 21 Οκτώβρη, την ημέρα δηλαδή της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ.
Το τεστ της UEFA βέβαια είχε γίνει τη Δευτέρα 19 του μήνα. Άρα έχουν ήδη περάσει 12 ημέρες από τις 14 που κατά μέσο όρο μένει ο ιός στον οργανισμό.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.