
Καραμανλής : Ενδεχόμενοι περιορισμοί στις μετακινήσεις στους επιβαρυμένους νομούς
«Ας μην προτρέχουμε, ας περιμένουμε τα συγκεκριμένα μέτρα τα οποία θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο κ. Καραμανλής.
Μπορεί να υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί στους επιβαρυμένους νομούς και να υπάρχουν μετακινήσεις μόνο κάτω από ειδικές συνθήκες δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.
«Ας μην προτρέχουμε, ας περιμένουμε τα συγκεκριμένα μέτρα τα οποία θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο κ. Καραμανλής.
Πυκνώνουν τα δρομολόγια στα ΜΜΜ
“Σιγά σιγά πυκνώνουμε και τα δρομολόγια” σημείωσε, αναφέροντας ότι μέχρι το τέλος τους έτους, αρχές του επόμενου, θα έχουν προσληφθεί 655 υπάλληλοι σε ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ και άλλοι 550 στα ΚΤΕΛ.
Τόνισε παράλληλα ότι στις αρχές του έτους θα υπάρχουν 1300 με 1.400 λεωφορεία στην κυκλοφορία.
Ερωτηθείς για τις εικόνες συνωστισμού στα λεωφορεία ο υπουργός Μεταφορών ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι με βάση το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΑ μόνο το 5% έχει πληρότητες άνω του 65%.
»Δεν υπάρχουν πια οδηγοί αποσπασμένοι δεξιά και αριστερά» διαβεβαίωσε ο υπουργός, απαντώντας στις επικρίσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη την επίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Σωτήρη Τσιόδρα.
- Πέθανε η δημοσιογράφος του «Αθήνα 9,84» Ελένη Σούρδη σε ηλικία 54 ετών
- Bimbofication: Το φετίχ παρενδυσίας του crossdresser συζύγου της Κρίστι Νόεμ σπάει τα κοντέρ στο Pornhub
- Οι εξηγήσεις των Μπακς στο ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και η θέση του «Greek Freak» (pic)
- Ο πόλεμος στο Ιράν είναι κακός για τον πληθωρισμό, αλλά ακόμα χειρότερος για την ανάπτυξη
- «Καμία εμπλοκή μου » – Τι υποστηρίζει ο Μηταράκης για την επιδότηση κτηνοτρόφου στη Χίο
- ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 93-90: Ανατροπή και νίκη με εντυπωσιακό 4ο δεκάλεπτο (vids)


