Επική εμφάνιση από την Σάκκαρη, απέκλεισε την Σβιτόλινα!
Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) το Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης, Ελίνα Σβιτόλινα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα.
Εντυπωσιακή, καθηλωτική, επιβλητική! Ο,τι και να γράψει κανείς για την εμφάνιση της Μαρίας Σάκκαρη στο αποψινό παιχνίδι με την Ελίνα Σβιτόλινα θα είναι λίγο.
Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα της απέκλεισε με 2-0 σετ το Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο.1 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτόλινα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στην Οστράβα.
Η 25χρονη έκανε… σμπαράλια μία από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο και συνέχισε την πορεία της στην indoors διοργάνωση που πραγματοποιείται στην Τσεχία.
Η Σάκκαρη μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον αγώνα με την Ουκρανή και με 6-3, 6-3 πήρε τη νίκη-πρόκριση για την τελική 8άδα της διοργάνωσης.
Αυτό μάλιστα θα είναι το τελευταίο τουρνουά που λαμβάνει μέρος φέτος η Μαρία, αφού στη συνέχεια θα κάνει διακοπές και θα προετοιμαστεί για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.