Απίστευτο: Άγνωστοι έδειραν παίκτη του Πανιωνίου και έσπασαν το αυτοκίνητο του
Η νεοσμυρνιώτικη ομάδα καταγγέλλει ότι ο ποδοσφαιριστής της, Χρήστος Τριάντης δέχτηκε επίθεση
Σε μία σοβαρή καταγγελία για επίθεση σε ποδοσφαιριστή του, προχώρησε ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Χρήστος Τριάντης τραυματίστηκε μετά από χειροδικία από αγνώστους, κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο. Επίσης, ζημιές υπέστη το αυτοκίνητο του κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:
«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ καταγγέλλει την άνανδρη και αήθη επίθεση που δέχτηκε από άγνωστους, ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Τριάντης. Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής και έχοντας ολοκληρώσει τις εργομετρικες εξετάσεις, ο Χρήστος Τριάντης κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του προς το στάδιο της Νέας Σμύρνης για να λάβει μέρος στην προπόνηση.
Στην περιοχή του Νέου Κόσμου, άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκια, μόλις αντιλήφθηκαν ότι φέρει μπλούζα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ακινητοποίησαν το όχημα του και του επιτέθηκαν, με σκοπό να του την αφαιρέσουν. Η άνανδρη αυτή επίθεση από 5-6 άτομα, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Επίσης προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή μας.
Τόσο ο παίκτης, όσο και ο Σύλλογος θα κινήσουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ευελπιστούμε στην αρωγή των υπευθύνων, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τις πράξεις τους.
Η βία δεν έχει χώρο, ούτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε σε κανέναν τομέα της κοινωνίας μας και είναι καταδικαστέα απ’ όπου κι αν προέρχεται».
- Μια νύχτα μόνο: Ψάχνοντας την αλήθεια
- Επικοινωνία Ανδρουλάκη – Χριστοδουλίδη για τη Μέση Ανατολή – «Η διπλωματία ο μόνος δρόμος»
- Ενημέρωση για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και Κύπρο ζητούν τα κόμματα στη Βουλή
- Αντετοκούνμπο: «Προσπαθώ να βρω ρυθμό και να βοηθήσω όσο μπορώ τους Μπακς»
- Μαρία Κωνσταντάρου: Είχε όνειρο να παίξει στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και έγινε
- Επικοινωνία Μητσοτάκη με Τασούλα για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
