Επίσημο : Στην Μπάγερν ο Τσούπο Μότινγκ
Στην Μπάγερν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έρικ Μάξιμ Τσούπο Μότινγκ.
Ποδοσφαιριστής της Μπάγερν και με τη «βούλα» ο Έρικ Μάξιμ Τσούπο Μότινγκ. Ήταν γνωστό πως οι Βαυαροί βρισκόντουσαν σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Παρί Σεν Ζερμέν, έπειτα από μια επιτυχημένη χρονιά.
Ο Καμερουνέζος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Χάνσι Φλικ να είναι αυτός που ζήτησε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδειξε θετικά δείγματα στο Final-8 της Πορτογαλίας και του περασμένου Champions League.
Στο Παρίσι ο 31χρονος πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια, πραγματοποιώντας συνολικά 31 συμμετοχές, σκοράροντας 6 γκολ, με αποκορύφωμα φυσικά, εκείνο κόντρα στην Αταλάντα στα προημιτελικά του περασμένου Champions League.
- Λίβανος: Ξανά στο στόχαστρο των ισραηλινών αρμάτων μάχης οι δυνάμεις του ΟΗΕ
- ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μηνύει τον Πιτ Χέγκσεθ που τον κατηγορεί για «στάση»
- Η Βενεζουέλα δηλώνει έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ενωση
- Ουκρανία: Νέα μαζική ρωσική επίθεση στο Κίεβο – Τουλάχιστον 1 νεκρός σε πλήγμα στο Χάρκοβο
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
