Την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη.
Η Ελληνίδα τενίστρια το απόγευμα της Τετάρτης επικράτησε με 2-0 σετ της Καμίλα Ρακίμοβα (7-6, 6-2) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης, που πραγματοποιείται στο Παρίσι.
Η 25χρονη τενίστρια κατάφερε να πάρει μια «καθαρή» νίκη, παρότι η 19χρονη Ρωσίδα παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστική από ότι θα περίμενε η Μαρία.
Η Ρακίμοβα γύρισε πολλές μπάλες, αλλά η Σάκκαρη με την εμπειρία και την ποιότητά της κατάφερε να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση του Ρολάν Γκαρός.
Επόμενη αντίπαλος της Μαρίας θα είναι μια εκ των Κόκο Γκάουφ και Μαρτίνα Τρεβισάν, με την Αμερικανίδα να είναι το φαβορί του ζευγαριού.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Μπουσαΐντ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (29/12) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, ενώ ο Ρέγες συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ και χαφ.
Ο συμπαίκτης του Ταϊρίκ Τζόουνς στην Παρτιζάν, Μπρούνο Φερνάντο, κλήθηκε να απαντήσει στα σενάρια που φέρνουν τον Αμερικανό σέντερ στην πόρτα της εξόδου από τη σερβική ομάδα.