Κατεχόμενα : Μολύνθηκε από τον κοροναϊό ένας εκ των δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ
Θετικός στον κοροναϊό εντοπίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος των εποίκων στα κατεχόμενα και καταζητούμενος ως ένας από τους δολοφόνους του Τάσου Ισαάκ, Ερχάν Αρικλί.
Θετικός στον κοροναϊό εντοπίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος των εποίκων στα κατεχόμενα και καταζητούμενος ως εκ των δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ, Ερχάν Αρικλί.
Καταζητείται από την Ιντερπόλ
Ο Αρικλί, που είναι και υποψήφιος για τη θέση του κατοχικού ηγέτη, ανακοίνωσε ο ίδιος ότι είναι εκ των θετικών περιστατικών που εντοπίστηκαν χθες.
Στο Κόμμα της Αναγέννησης καταγράφηκαν τις προηγούμενες μέρες έξι περιστατικά, ενώ ο Αρικλί τέθηκε σε καραντίνα.
Ο Ερχάν Αρικλί, που διαμένει στα κατεχόμενα από το 1986, καταζητείται από την Ιντερπόλ αφού είχε ταυτοποιηθεί ως ο ένας από εκείνους που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 24χρονο Τάσο Ισαάκ, στις 11 Αυγούστου 1996, στη Δερύνεια.
Πηγή: Philenews
- Η τρομερή αντίδραση του Πιτίνο στο buzzer beater νίκης της ομάδας του (vid)
- Ο Κιρ Στάρμερ καταδικάζει τη «βαθιά σοκαριστική αντισημιτική επίθεση» στο Λονδίνο
- «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» – Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τον διαιτητή στην ήττα στο Miami Open (vid)
- Μπορεί το βούρτσισμα των δοντιών να σώσει από τον καρκίνο του μαστού;
- Συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ μετά τις πιέσεις ΗΠΑ Ισραήλ να εμπλακεί στον πόλεμο η ΕΕ
- Κάρι Αν Φλέμινγκ: Πέθανε η ηθοποιός των «iZombie» και «Supernatural» σε ηλικία 51 χρόνων