Σταμάτης Κραουνάκης: «Είναι λίγα τα 100.000 ευρώ για μένα, αν πρέπει να με αγοράσουν»
Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε άλλη μια αποκαλυπτική συνέντευξη
Ο Σταμάτης Κραουνάκης πρόσφατα δήλωσε πως είναι «panerotic» σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Antivirus» και μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» αναφέρθηκε σε αυτές τις δηλώσεις.
«Είναι αλήθεια πως είμαι panerotic»
«Είχα κάθε δικαίωμα να δώσω ένα φως στους νεότερους ανθρώπους να ξεφοβηθούν για το ποιοι είναι. Είναι αλήθεια πως είμαι panerotic. Είμαι ένα ον διαθέσιμο στο σύμπαν να με εκμεταλλευτεί ερωτικά όπως γουστάρει» ανέφερε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, προσθέτοντας: «Είμαι 65 χρόνων και βεβαίως είμαι ερωτευμένος απλώς δεν έχω πάντα αντικείμενο ανθρώπινο απέναντί μου. Μπορώ να ερωτευθώ και ένα τζιτζίκι».
«Είναι λίγα τα 100.000 ευρώ για μένα»
«Τηλεόραση δεν κάνω γιατί δεν είχα καμία σοβαρή κρούση. Δεν πάω στα talent shows, τα σιχαίνομαι. Είναι εγκληματικά και δεν τα θέλω. (…) Λίγα δίνουν για τα μούτρα μου. Αν πρέπει να με αγοράσουν για ένα ποσό, σίγουρα δεν είναι το σωστό (τα 100.000 ευρώ) για μια πρόταση» κατέληξε.
Δείτε εδώ τι αποκάλυψε
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία


