Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το μετέωρο βήμα του Greek Freak
Το αμυντικό «τείχος» των Χιτ πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η πλειάδα επιλογών του Μαϊάμι στην επίθεση, ο Τζίμι Μπάτλερ και τα λάθη του Μπουντενχόλζερ στέλνουν σπίτι του τον Greek Freak και πιθανότατα μακριά από το Μιλγουόκι.
O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αναμφίβολα ο MVP και της φετινής σεζόν στην regular season του ΝΒΑ.
Είναι θέμα χρόνου να πάρει το βραβείο για δεύτερη σερί σεζόν, ενώ έχει εκτοξεύσει τα νούμερα του, όντας αδιαμφισβήτητα ένας από τους 3-4 κορυφαίους παίκτες του κόσμου.
Ο Greek Freak πήρε από το χέρι τους Μπακς στην κανονική διάρκεια και τους οδήγησε στην κορυφή της λίγκας.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.