Φενέρμπαχτσε: Έχει… αρκετή δουλειά ο Κοκόσκοφ
Μπορεί η Φενέρμπαχτσε να πήρε τη νίκη στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Μπεσίκτας (79-77), ωστόσο έδειξε πως ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ έχει... μπόλικη δουλειά.
Δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε την Μπεσίκτας η Φενέρμπαχτσε.
Η τούρκικη ομάδα στο ντεμπούτο του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στον πάγκο της, έστω και σε φιλικά παιχνίδια έδειξε πως χρειάζεται… μπόλικη δουλειά.
Ο Σέρβος προπονητής που ήρθε να αντικαταστήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς δείχνει πως πρέπει να δουλέψει αρκετές αδυναμίες που έχουν… μείνει στην ομάδα από τη περσινή μέτρια σεζόν, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να καλύψει με το καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Κώστα Σλούκα.
Η Μπεσίκτας δεν μπόρεσε να κάνει την «έκπληξη» και έχασε με 79-77 από την Φενέρ, η οποία είχε σε εξαιρετική μέρα τον Μέλι Μαχμούτογλου που σημείωσε 21 πόντους. Πολύ καλός και ο Τζάρελ Έντι με 14.
Τα δεκάλεπτα: 17-16, 37-32, 56-52, 79-77.
📸 Maçtan kareler. pic.twitter.com/11aiZUyHnl
— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) September 1, 2020
- Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την 13χρονη που έπεσε από μπαλκόνι σχολείου στο Χαϊδάρι – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
- Mabu: Μια απλή άσκηση που κάνει τη διαφορά
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για 300.000 δικαιούχους – Τα κριτήρια
- Εμπόδιο στη συνέχιση των συνομιλιών η στάση των ΗΠΑ, λέει το Ιράν – Στο Πακιστάν αναμένεται σήμερα ο Βανς
- Συνταγή: Μουσακάς χωρίς κιμά
- Φραντσέσκα Αλμπανέζε: Το Ισραήλ θα έπρεπε να αποκλειστεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης



