Σε πένθος βρίσκεται όλη η κινηματογραφική κοινότητα, καθώς ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν ή αλλιώς Black Panther, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 43 ετών.
Ο Μπόουζμαν ήταν ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός με μεγάλη επίδραση σε πολλά άτομα από όλον τον κόσμο, καθώς είχε και μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό. Ο Λεάντρο Νταμιάο της Καβασάκι θέλησε να αφιερώσει το γκολ που πέτυχε στον Μπόουζμαν, κόντρα στη Σιμιζού, στη νίκη με 5-0, πανηγυρίζοντας με το χαρακτηριστικό «Wakanda Forever».
Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε πανηγυρισμό αλά Black Panther στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, καθώς μόλις πέρσι ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είχε κάνει την ίδια κίνηση φορώντας και τη μάσκα σου σούπερ ήρωα.
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.