Κρυσταλλία Ρήγα: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό που μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα
Η Κρυσταλλία Ρήγα είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Δημήτρη Πλατανιά.
Η Κρυσταλλία Ρήγα είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Δημήτρη Πλατανιά.
Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστριαεπιβεβαίωσε με τον πιο γλυκό τρόπο την εγκυμοσύνη της, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα ενώ η ίδια λάμπει από ευτυχία.
Αυτή τη φορά η μέλλουσα μαμά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram όπου ποζάρει με μαγιό, ενώ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρίσκεται γονατισμένη μπροστά της δίνοντας ένα τρυφερό φιλί στη φουσκωμένη της κοιλίτσα.
Δείτε την φωτογραφία εδώ
- Σπουδαίος Πετρούνιας: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο για τον «αρχοντα των κρίκων»
- «Μου έφαγαν 40.000 € , όλο μου το εφάπαξ» – Γνωστός Ηρακλειώτης εξομολογείται πως έπεσε θύμα απάτης Bitcoin
- Ξεκινούν τα play offs στην Α1 Γυναικών: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό
- Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης
- Η Ρωσία εκτόξευσε ομοβροντία πυραύλων και drones στην Ουκρανία – Τουλάχιστον 7 νεκροί
- Κρίσιμο παιχνίδι στη Super League 2: Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Καλαμάτα – Τα δεδομένα για την άνοδο



