Κρυσταλλία Ρήγα: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό που μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα
Η Κρυσταλλία Ρήγα είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Δημήτρη Πλατανιά.
Η Κρυσταλλία Ρήγα είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Δημήτρη Πλατανιά.
Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστριαεπιβεβαίωσε με τον πιο γλυκό τρόπο την εγκυμοσύνη της, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα ενώ η ίδια λάμπει από ευτυχία.
Αυτή τη φορά η μέλλουσα μαμά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram όπου ποζάρει με μαγιό, ενώ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρίσκεται γονατισμένη μπροστά της δίνοντας ένα τρυφερό φιλί στη φουσκωμένη της κοιλίτσα.
Δείτε την φωτογραφία εδώ
- Πάτρα: Σοκάρουν οι καταγγελίες γιατρού για το τραυματισμένο βρέφος – Ξαφνική εισαγγελική εντολή για αστυνομική φύλαξη
- Παρέμβαση Σεβαστίδη για δίκη Τεμπών: Δεν κρίνεται μόνο η τύχη των κατηγορουμένων αλλά και η αντοχή της δημοκρατίας
- Λαρεντζάκης: «Πάντα είμαι έτοιμος, θέλω να παίζω και να βοηθάω τον Ολυμπιακό να νικά» (vid)
- Economist: Πώς η Κίνα βοηθά το Ιράν να αποφύγει τις κυρώσεις για το πετρέλαιο
- Είναι η «Κατάρα των Κένεντι» αληθινή; Το οδυνηρό γενεαλόγιο της τραγικής δυναστείας
- Αναβλήθηκε για την 1η Οκτωβρίου 2026 η υποχρεωτική τραπεζική πληρωμή ενοικίων

