Κοροναϊός: Εικόνες από την εποχή της καραντίνας στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής
Όπως φαίνεται και στο βίντεο η πλατεία γέμισε ξανά από κόσμο καθώς από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί όλα τα μαγαζιά της εστίασης παραμένουν κλειστά.
Εικόνες που θυμίζουν την περίοδο της καραντίνας διαδραματίστηκαν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής το βράδυ του Σαββάτου.
Ειδικότερα όπως φαίνεται και στο βίντεο η πλατεία γέμισε ξανά από κόσμο καθώς από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί όλα τα μαγαζιά της εστίασης παραμένουν κλειστά.
Σχολιάζοντας αυτές τις εικόνες η Πρόεδρος Δ.Σ. Ένωσης Ιατρών Νοσ. Αθηνών – Πειραιώς, Μ. Παγώνη τόνισε πως η νεολαία δεν γίνεται να μην διασκεδάσει, ωστόσο πρέπει να το κάνει χωρίς να συνωστίζεται, γιατί όταν θα γυρίσει σπίτι τότε θα έρθει σε επαφή με τους γονείς μου ή ακόμη και με ευπαθείς ομάδες.
- Η Μάργκο Ρόμπι φόρεσε ένα δερμάτινο σετ μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτήν – Αλλά τα παπούτσια της έκλεψαν την παράσταση
- Ουκρανία: Μειώνουν την πυρηνική παραγωγή λόγω επιθέσεων – Χτύπημα Κιέβου σε ρωσικό εργοστάσιο πυραυλικού καυσίμου
- Ο EFSA υπέρ του εμβολιασμού για την ευλογιά των αιγοπροβάτων – «Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη η κυβέρνηση», λέει ο Β. Κόκκαλης
- Αβέβαιο το μέλλον του Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ: «Ψάχνεται να φύγει» (pic)
- Greek Tax Filings: Which 18-Year-Olds Must File in 2026
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν λέει κουβέντα για τις αποκαλύψεις στις υποκλοπές και τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική

