
Ηράκλειο: Τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη στο πλοίο – Ο ένας στην ΜΕΘ
Έκρηξη σημειώθηκε στο πλοίο Blue Horizon, το οποίο είχε ολοκληρώσει νωρίς το πρωί το δρομολόγιο Πειραιάς -Ηράκλειο και βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι.
Έκρηξη σημειώθηκε στο πλοίο Blue Horizon, το οποίο είχε ολοκληρώσει νωρίς το πρωί το δρομολόγιο Πειραιάς -Ηράκλειο και βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι.
Το πλοίο είχε φτάσει στο Ηράκλειο από τον Πειραιά τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έκρηξη έγινε στο μηχανοστάσιο του πλοίου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα μέλη του πληρώματος.
Ένας εκ των τραυματιών είναι σοβαρά με ολικά εγκαύματα, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Την ώρα της έκρηξης, στο πλοίο δεν υπήρχαν επιβάτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δρομολόγιο που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει το πλοίο σήμερα το βράδυ, αναβάλλεται προς το παρόν.
- Κλιντ Ίστγουντ: Πώς περνά τις μέρες του ένα «σκαλί» πριν τα 96;
- Σχέση: Τι μένει μετά τον χωρισμό;
- Μια ματιά στο ακόμη πιο επικίνδυνο σίκουελ του «Peaky Blinders»
- Η σιωπηλή πανδημία: Η κατάρρευση της ψυχικής υγείας των εφήβων
- Libération για Αλέξη Τσίπρα: Η ηχηρή πολιτική επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού
- Το χειρότερο πρώτο τρίμηνο απολύσεων από το 2023 για τις εταιρείες τεχνολογίας – Η επίπτωση της AI





