Μύκονος : Λουκέτο σε δύο γνωστά εστιατόρια
Δεν έκοψαν αποδείξεις σχεδόν 7.000 ευρώ
Λουκέτα για σε δύο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, για μη έκδοση αποδείξεων, έβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ελέγχους, που πραγματοποίησαν ο ελεγκτές της ΑΑΔΕ το βράδυ της Πέμπτης διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 4.500 ευρώ στο ένα εστιατόριο, ενώ το βράδυ της Παρασκευής στο άλλο εστιατόριο δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 2.100 ευρώ.
Και τα δύο καταστήματα σφραγίστηκαν για 48 ώρες, από το απόγευμα της Παρασκευής το πρώτο και το δεύτερο από το απόγευμα του Σαββάτου.
Σύμφωνα πηγές της ΑΑΔΕ, η έφοδος των ελεγκτών γίνεται σχεδιασμένα, 15 με 20 λεπτά πριν τις 12, δηλαδή λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα (λόγω του τοπικού lockdown για τον κορονοϊό). Πρόκειται, δηλαδή, για ώρα, που ουδείς περιμένει ελεγκτές όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
Σημειώνεται ότι, πέραν του λουκέτου, οι επιχειρήσεις αυτές ελέγχονται ως προς την ακρίβεια των βιβλίων και των δηλωθέντων στοιχείων τους.
- Έρχονται αλλαγές για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τι θα ισχύσει με τα πρόστιμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και Μετρό – Αναλυτικά οι τροποποιήσεις
- Γιαννάκος: Επίσκεψη στα τραυματισμένα παιδιά από το ναυάγιο στη Χίο – «Μπράβο» στους υγειονομικούς
- Ο τρόμος πίσω από τα πονταρίσματα
- Ιράν: «Αδιαπραγμάτευτο» το ζήτημα των πυραύλων, λέει η Τεχεράνη – Χωρίς ορατό αποτέλεσμα οι συνομιλίες με ΗΠΑ
- Μητσοτάκης: Προσπάθεια αλλαγής ατζέντας με τη συνταγματική αναθεώρηση – Ζητά «συνεννόηση χωρίς δογματισμούς»


