Κοροναϊός : Εντοπίστηκε κρούσμα στο ΑΤ Ομονοίας
Φόβοι για την λειτουργία αστυνομικών υπηρεσιών λόγω υπερμετάδοσης του ιού
Κρούσμα κορωνοιού καταγράφηκε – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» – το πρωί της Πέμπτης και στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, κάτι που οδηγεί σε απόφαση για καραντίνα πολλών αστυνομικών και πιθανόν σε προσωρινό κλείσιμο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κρούσμα εντοπίστηκε σε κρατούμενο αλβανικής καταγωγής.
Σημειώνεται ότι κρούσμα κορωνοιού είχε εντοπιστεί προ μερικών ημερών και στο αστυνομικό τμήμα του γειτονικού Αγίου Παντελεήμονα που είχε οδηγήσει σε καραντίνα 18 αστυνομικών και σε προσωρινό κλείσιμό του.
Μάλιστα η εξυπηρέτηση των πολιτών είχε μεταφερθεί κυρίως στο Τμήμα Ομονοίας που κι αυτό τώρα «χτυπήθηκε» από τον επικίνδυνο ιό.
Με φόβο των στελεχών της ΕΛΑΣ ότι η υπερμεταδοση του Covid-19 μπορεί να οδηγήσει σε πλήγμα στην λειτουργία αστυνομικών υπηρεσιών στο κέντρο κυρίως της Αθήνας αφού δεν υπάρχει προσωπικό επιφυλακής και εναλλακτικό σχέδιο δράσης.
- Νιούκαστλ – Μπρέντφορντ 2-3: «Ζωντανές» για Ευρώπη με γκολ στο 85′ οι «Μέλισσες»!
- Πληθωρισμός: Τι λέει ο Τραμπ και τι πληρώνουν οι πολίτες
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του! (vid)
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»

