
Τζον Μπόλτον κατά Τουρκίας: Πρέπει να διαφυλάξουμε την ελληνική κυριαρχία στη Μεσόγειο
Στην κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών στην Ανατολική Μεσόγειο αναφέρθηκε ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Μπόλτον
Στην κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών στην Ανατολική Μεσόγειο αναφέρθηκε ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Μπόλτον.
Αναπαράγοντας δημοσίευμα του BBC το οποίο αναφέρεται στην ανάπτυξη δύο καταδιωκτικών Rafale και δύο πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας στην ανατολική Μεσόγειο, με φόντο την παραβατικότητα της Τουρκίας, υποστηρίζει πως η ηγεσία των ΗΠΑ για τη διαφύλαξη της ελληνικής και της κυπριακής κυριαρχίας θα αποτρέψει τις προκλητικές ενέργειες από την Άγκυρα.
«Η επιθετικότητα της Τουρκίας με σκοπό την εκμετάλλευση πόρων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο είναι άμεσο αποτέλεσμα της παγκόσμιας υποχώρησης των ΗΠΑ. Η ηγεσία μας για τη διαφύλαξη της ελληνικής και της κυπριακής κυριαρχίας θα αποτρέψει τις προκλητικές ενέργειες από την Άγκυρα.
Turkey's aggression over oil & gas resources in the Eastern Med is a direct result of US global retreat. Our leadership in safeguarding Greek and Cypriot sovereignty would prevent Turkey's belligerent actions from increasing tensions https://t.co/4kvcRrrq2o
— John Bolton (@AmbJohnBolton) August 14, 2020
- Θετικός για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- «Δεν τρομοκρατούμαστε» απαντούν στη Ζωή Κωνσταντοπούλου οι εργαζόμενοι της Επιθεώρησης Εργασίας
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Αυξημένα μέτρα της τροχαίας για την γιορτή της Πρωτομαγιάς – Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών
- Ο Χάρι Στάιλς και η Ζόι Κράβιτζ αρραβωνιάστηκαν



