
Συναγερμός στην Ηλεία: Με κοροναϊό διαγνώστηκε 17χρονος
Σύμφωνα με πληροφορίες, θετικό βρέθηκε ένα ακόμη τουλάχιστον άτομο από την παρέα του.
Ένας δεκαεπτάχρονος με καταγωγή από περιοχή της Ηλείας που τα καλοκαίρια βρίσκεται στην περιοχή, διαγνώστηκε με κοροναϊό μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.
Ο δεκαεπτάχρονος είναι, όπως μεταδίδει το patrisnews.gr, είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, ενώ δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλα άτομα από την περιοχή.
Ο νεαρός επέστρεψε από διακοπές σε νησιά του Αιγαίου και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε παραβρεθεί σε πάρτι, μαζί με παρέα από άλλη περιοχή της χώρας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θετικό βρέθηκε ένα ακόμη τουλάχιστον άτομο από την παρέα του.
Ο δεκαεπτάχρονος μετακινήθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας μετά από προφορική συνεννόηση με ιδιώτη πνευμονολόγο, όπου και υπεβλήθη στον απαραίτητο έλεγχο, λαμβάνοντας τα ενδεδειγμένα μέτρα προφύλαξης, ενώ απομονώθηκε και η οικογένεια του.
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά
- Conference League: Η απονομή του τροπαίου στην Κρίσταλ Πάλας (vid)
- Οι ΗΠΑ δεν θα αφήσουν κανένα κρούσμα Έμπολα να εισέλθει στη χώρα – Σχεδιάζουν μονάδα καραντίνας στην Κένυα
- Κρίσταλ Πάλας – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0: Ο Ματετά της χάρισε το Conference League! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 28.05.2026]




