
Συναγερμός στην Ηλεία: Με κοροναϊό διαγνώστηκε 17χρονος
Σύμφωνα με πληροφορίες, θετικό βρέθηκε ένα ακόμη τουλάχιστον άτομο από την παρέα του.
Ένας δεκαεπτάχρονος με καταγωγή από περιοχή της Ηλείας που τα καλοκαίρια βρίσκεται στην περιοχή, διαγνώστηκε με κοροναϊό μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.
Ο δεκαεπτάχρονος είναι, όπως μεταδίδει το patrisnews.gr, είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, ενώ δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλα άτομα από την περιοχή.
Ο νεαρός επέστρεψε από διακοπές σε νησιά του Αιγαίου και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε παραβρεθεί σε πάρτι, μαζί με παρέα από άλλη περιοχή της χώρας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θετικό βρέθηκε ένα ακόμη τουλάχιστον άτομο από την παρέα του.
Ο δεκαεπτάχρονος μετακινήθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας μετά από προφορική συνεννόηση με ιδιώτη πνευμονολόγο, όπου και υπεβλήθη στον απαραίτητο έλεγχο, λαμβάνοντας τα ενδεδειγμένα μέτρα προφύλαξης, ενώ απομονώθηκε και η οικογένεια του.
- Πέθανε ο ιδρυτής του CNN, Τεντ Τέρνερ
- Επεισοδιακή καταδίωξη 49χρονου στου Ρέντη – Τράκαρε με περιπολικό και προσέκρουσε σε κάγκελα πριν συλληφθεί
- ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ποινή της ΔΕΑΒ για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου «ταξίδεψαν» με την ενέργεια της ΔΕΗ
- Βίντεο από τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση σπείρας που έκανε απάτες με κέρδη 3 εκατ. ευρώ
- Επισφραγίζει τη διαχωριστική γραμμή με Μητσοτάκη ο Καραμανλής – Με έτοιμο μηχανισμό για νέο κόμμα ο Σαμαράς
