Τσιτσιπάς: «Είδωλό μου ο Ντελ Πότρο, θέλω να παίξουμε στα διπλά»
Ο Ελληνας τενίστας έκανε live στo instagram και τόνισε ότι θα ήθελε να παίξει διπλό με τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.
Την ευκαιρία να συζητήσει με τους θαυμαστές του μέσω του Instagram είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (6/8) ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Ελληνας τενίστας έκανε live στον λογαριασμό του στα social media και δέχθηκε πάρα πολλές ερωτήσεις από τους ακόλουθούς του.
Μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο 21χρονος πρωταθλητής ήταν με ποιον τενίστα θα ήθελε να παίξει διπλό.
Ο Στέφανος τόνισε ότι φυσικά θα ήθελε να αγωνιστεί με κάποιον εκ των Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ, αλλά θα επέλεγε τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο Αργεντινός ήταν ένα από τα είδωλά που είχε όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό τένις.
Παράλληλα, μίλησε για την αγάπη που έχει για την τέχνη και για την επιθυμία του να εκφράζει τη δημιουργική του πλευρά.
Αποκάλυψε επίσης ότι του αρέσει πολύ το χταπόδι, ενώ του αρέσει πολύ και το street food στις Φιλιππίνες και το πρωινό στη Μεγάλη Βρετανία.
- Φενέρμπαχτσε: «Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Εφές»
- Shrekking, poketing, benching: Το στενάχωρο λεξικό των σύγχρονων όρων των σχέσεων
- Συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν: Ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε περιορισμένη εκεχειρία – Τετ α τετ Φιντάν με Πούτιν
- Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για κυβερνοεπίθεση και για ανάμιξη σε εκλογές στις εκλογές του 2024
- Ουκρανία: Ένταξη-εξπρές στην ΕΕ έως την 1η Ιανουαρίου 2027 προβλέπει η ειρηνευτική πρόταση
- Ο απεσταλμένος του Τραμπ επισκέπτεται τη Λευκορωσία – Νέες συνομιλίες με τον Λουκασένκο για τους «ομήρους»
