Παρί: «Άκυρο» σε Μπαρτσελόνα για Μπερνάτ
Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Χουάν Μπερνάτ της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι Γάλλοι ήταν εξ αρχής κάθετοι και δεν μπήκαν καν σε διαπραγματεύσεις με τους «μπλαουγκράνα».
Αρνητική ήταν η απάντηση της Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Χουάν Μπερνάτ.
Η ομάδα του Κίκε Σετιέν φάνηκε να μην είχε μόνο τον Νεϊμάρ στην καλοκαιρινή λίστα των μεταγραφών, καθώς εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και για τον 27χρονο παίκτη της Παρί.
Ωστόσο, οι Γάλλοι όχι απλά ήταν κάθετοι, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της «Le Parisien», προτίμησαν να μην μπουν καν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Βαρκελώνης σχετικά με την πώληση του Ισπανού.
Ο Μπερνάτ βρίσκεται στο Παρίσι από το 2018, μετρώντας 5 γκολ σε 68 συμμετοχές και έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας. Όπως όλα δείχνουν, ο Ισπανός αριστερός μπακ θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του.
- ΕΕ: Δεκαεπτά κράτη ενεργοποίησαν τον Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας για τον επαναπατρισμό Ευρωπαίων από τη Μέση Ανατολή
- Η Telegraph στον όμιλο του Politico, της Bild και της Welt
- «Επιχείρηση Επική Οργή»: Αυτά είναι τα όπλα που «εγκαινιάστηκαν» στις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ στο Ιράν
- Ο Μόρις επιβεβαίωσε ότι δεν παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
- Τι δουλειά έχει ο βασιλιάς των χολιγουντιανών b-movies στο West End του Λονδίνου; Ο Κουέντιν Ταραντίνο «μπαίνει» στο θέατρο
- Πώς δικαιολογεί η Γερμανία τη μη αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στην Κύπρο


