Πάτρα: Καταγγελία μητέρας για κακοποίηση της 5χρονης κόρης της από συγγενικό πρόσωπο
Το ανήλικο κοριτσάκι παραλήφθηκε από το προσωπικό του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων στην Πάτρα για να εξεταστεί για κακοποίηση
Δικογραφία σχηματίστηκε από την ασφάλεια Πατρών εις βάρος, για αποπλάνηση ανηλίκου, έπειτα από καταγγελία μητέρας.
Πιο συγκεκριμένα, ο άντρας κατηγορείται για θωπεία στα γεννητικά όργανα, μετά από καταγγελία της μητέρας ενός 5χρονου παιδιού.
Το ανήλικο κοριτσάκι παραλήφθηκε από το προσωπικό του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων στην Πάτρα για να εξεταστεί για κακοποίηση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr.
Η μητέρα κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από άτομο του συγγενικού περιβάλλοντος του παιδιού.
Άμεσα, βρέθηκε στο πλευρό του η ιατρική ομάδα του νοσοκομείου και ψυχολόγος καθώς επίσης και η Αστυνομία, ενώ παραγγέλθηκε και διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, η 5χρονη κακοποιήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο από συγγενικό πρόσωπο.
Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες του patrastimes.gr, από την κλινική εξέταση δεν βρέθηκαν στοιχεία που να επαληθεύουν τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας.
Η υπόθεση εξετάζεται με μεγάλη προσοχή.
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
