Η απόφαση της Αγγλικής Κυβέρνησης, να μπαίνουν σε 14 ημέρες καραντίνα, όσοι έρχονται από την Ισπανία είχε αφήσει στον «αέρα» που θα διεξαγόταν ο αγώνας ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ρεαλ Μαδρίτης. Βέβαια, φαίνεται ότι έχει παρθεί απόφαση για το που θα γίνει η αναμέτρηση.
Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, αποφασίστηκε, το παιχνίδι ανάμεσα στους «πολίτες» και τους «μερένχες» να διεξαχθεί κανονικά στο «Etihad».
Συγκεκριμένα, παρότι έχει παρθεί η απόφαση, η αποστολή των πρωταθλητών Ισπανίας δεν χρειάζεται να το τηρήσει, αφού γίνουν όλα τα απαραίτητα τεστ φυσικά.
Αξιοσημείωτο δε, ότι η ΟΥΕΦΑ δεν έχει λάβει ακόμα την οριστική της απόφαση ενώ πρέπει να υπάρξει και το πράσινο «φως» από την Κυβέρνηση. Πάντως, είχε γίνει αναφορά ότι το γκολφ, το ποδόσφαιρο και η Φόρμουλα Ένα, δεν χρειάζεται να μένουν δύο εβδομάδες σε καραντίνα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,