
Το δράμα της Βραζιλίας : Πάνω από 2.00.000 κρούσματα – 1.322 νεκροί μόνο το τελευταίο 24ωρο
Ξεπεράστηκε το όριο των 2 εκατομμυρίων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στη Βραζιλία. Η χώρα καταγράφει συνολικά 76.688 νεκρούς.
Ξεπεράστηκε χθες Πέμπτη το όριο των 2 εκατομμυρίων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στη Βραζιλία.
Βαρύ τίμημα
Το προηγούμενο 24ωρο καταγράφηκαν 1.322 νέοι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 και 45.403 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Ο απολογισμός της πανδημίας φθάνει έτσι τους 76.688 νεκρούς επί συνόλου 2.012.151 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί.
Μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας στη Βραζιλία θεωρεί τα δεδομένα τα οποία ανακοινώνονται από την κυβέρνηση της χώρας υποτιμημένα σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με την πραγματικότητα.
Η χώρα υφίσταται το δεύτερο βαρύτερο πλήγμα από την πανδημία του κοροναϊού στον κόσμο, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ.
Πηγή: ΑΠΕ
- Χάτζι, ο εκλεκτός της Ρουμανίας
- «Ο Μητσοτάκης είναι βαρίδι για τη χώρα, άμεσα εκλογές» λέει ο Τσουκαλάς
- Άνοιγμα Euroleague στο ΝΒΑ: «Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε πώς μπορούμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μαζί»
- Πασχαλινές διακοπές χωρίς τον σκύλο: Τον προετοιμάζουμε και τον αφήνουμε σε καλά χέρια
- Ρωσία: Παγιδευμένοι 41 ανθρακωρύχοι από ουκρανική επίθεση – Τρεις νεκροί σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (6/4): Πού θα δείτε Ελλάδα-Ουγγαρία και Νάπολι-Μίλαν




